Løn

– Dan-Time, et komplet system med overblik over løn og timer

Det er vigtigt at holde styr på løn og arbejdstimer. Med Dan-Time har du et komplet system, der giver dig overblik og gør det lettere for dig at holde styr på din virksomhed.

Hold styr på løn med tidsregistrering

Et system der giver overblik

Et lønsystem kræver, at der er styr på data. Derfor har vi ved Dan-Time bygget vores system til at være brugervenligt, og til at kunne håndtere dine indtastninger tilfredsstillende. 

Du kan gøre det nemmere for dig selv, ved at samle og strømline dine udbetalinger til dine ansatte. Dan-Times system bruger dine medarbejdere, deres indtastede arbejdstider, deres lønsatser, og baseret på dette, udregner den endelige udbetaling.

  • Spar tid på lønberegninger
  • Lav en lønrapport med få klik
  • Få overblik over lønudgifter
  • Send beregnet løn direkte til lønsystemet
  • Få overblik over reelle kostpriser
  • Se hvordan kroner og ører fordeler sig på jobs og ordrer

Vores system forbinder fraværsregistrering og tidsregistrering, og giver dig derved et samlet overblik. Åbn blot programmet og lav en lønrapport til din medarbejder. Vores system bruger al den indtastede information, om ansattes fravær, arbejdstid og løn og danner lønrapporten på få klik med musen.

Løn og beregning af løn er en fast del af pakken og er således inkluderet i prisen, eksport til lønsystem og kan tilkøbes fra 2.600 kr.

Let indtastning af data

Det er let at indtaste data i vores system. Med vores lange erfaring, har vi lært hvilke felter, der er mest nødvendige for en god og enkel oplevelse. Det vil sige, at når du starter Dan-Times program, er det logisk og intuitivt opbygget, hvor du kun skal indtaste stamdata såsom medarbejdere, løn og arbejdstid.

Dukker der alligevel spørgsmål op, i forhold til processen eller hvilke data du skal bruge, så har vi lavet en hjælp og support side, som kan hjælpe dig på vej. Her finder du alt lige fra gode råd, til en gennemgang af knapperne i menuen. 

Et system for alle

For at sikre en god kultur, er det vigtigt at kunne stole på hinanden. Med Dan-Times system og tidsregistrering, har vi gjort vores bedste for at sikre gennemsigtighed. 

Både for chef og medarbejdere er det vigtigt, at et system er brugervenligt og skaber overblik. Vores mål er at kunne understøtte din virksomhed, og sikre at integrerede lønsystemer og tidsregistrering sparer dig for unødvendig administration. 

Regn ud hvad det skal koste for din virksomhed

Prøv Dan-Times prisberegner, her kan du sortere efter systemet opsætning, om du vil have opsætning med, tilvalg af ekstra moduler og meget mere.

Hvor mange løntimer kan min virksomhed sparer?

”Selektiv timeregistrering” er en dyr post for enhver virksomhed der ønsker at registrere medarbejderens arbejdstid med henblik på udbetaling af løn. Virksomheder uden et elektronisk system til tidsregistrering vil ofte bede medarbejderen om selv at notere komme og gåtid.

Her er det ikke vores indryk at medarbejderen forsøger at snyde sig til flere timer men dog ganske naturligt at man nærmest pr. automatik lige runder op til nærmeste 10 eller 15 min.
denne form for uægte tidsregistrering koster let virksomheden 5-10 minutter dagligt i lønkroner.
i en virksomhed med f.eks. 15 ansatte kan det koste op til 2,5 timer dagligt – 12,5 timer ugentligt eller op til 50 timer om måneden. Ved eks. 35 ansatte kan det hurtigt beløbe sig til mere end 100 timer om måneden. Med en timeløn på bare 150 kr. er det et tab for virksomheden på min. 15.000,00 kr. uden at der er taget højde for feriepenge, pension osv.

Der er altså på komme/gå registrering alene, virkelig mange penge at spare.

Hvor mange timers administration kan min virksomhed sparer?

Med implementering af et tidregistreringssystem er der rigtig mange timer sparet for administrationen generelt, herunder lønfolk, bogholdere og afdelingsledere.

Alene den tid der bruges på at sammenregne medarbejderens timer, overarbejdstimer, flex eller afspadserings-saldi, kan spares fuldstændig væk med elektronisk tidsregistrering.
Hertil spares der, ved hjælp af automatisk løneksport, tid på manuelle tastninger i lønsystemet, der spares tid på manuelle oprettelser af ordre, med ordreimport funktionalitet, der spares tid i forbindelse med planlægning af ferie og fravær, og der spares tid ved at medarbejderen selv kan se sine saldi i systemet og derved ikke skal forstyrre en administrativ medarbejder for at få oplyst eksempelvis sin flex-saldo.
Hvor mange timer det beløber sig til på uge, måned og år, afhænger naturligvis af virksomhedens størrelse men der er ingen tvivl om at uanset størrelse er der mange timer at spare. Timer der kan bruget langt mere fornuftigt.

Kontakt os, og få en snak om, hvor meget din virksomhed kan spare ved at vælge en løningssystem fra Dan-Time.

Få endnu mere overblik med tilkøbsmoduler

Du kan vælge at tilkoble en række moduler, som giver dig flere muligheder og hjælper dig med at skabe endnu mere overblik. 

MultiJob

MultiJob modulet giver mulighed for, at en medarbejder der passer flere maskiner/opgaver, kan stemple ind på flere forskellige jobs på samme tid. Det kan give dig overblik i fordelingen, over hvor meget tid din medarbejder bruger på hver opgave.

PeriodeOvertid

For at undgå at medarbejdere vælger fortrinsvis at arbejde i tidsrum med overtidsbetaling (for herefter at kunne holde længere fri i normaltid) kan periodeovertid benyttes til at låse overtidsbetaling til kun at blive optjent efter et givent antal ugentlige eller månedlige normaltimer er opnået. Det er således ikke muligt for medarbejderen at optjene overtid (eks. Til senere afspadsering) uden først at have opnået sin normaltid.

Ferie

Lad systemet holde styr på medarbejderens ferie. Herunder opsparing ifølge gældende regler og love samt forbeholdstagen for individuelle overenskomster.

Flex/Afspadsering

Systemet kan med dette modul holde styr på medarbejdernes flex eller afspadserings saldi og hermed fjerne en stor administrationsmæssig byrde.