Stempelur til simpel tidsregistrering

– Stempling på papir, pap eller fra terminal

Læs om de forskellige stempelure vi har hos
Dan-Time og giv os endelig et kald, hvis du er i tvivl og er i tvivl om hvilket stempelur, der er bedst for din virksomhed.

Stempelur til virksomheder

Regn ud hvad det skal koste for din virksomhed

Prøv Dan-Times prisberegner, her kan du sortere efter systemet opsætning, om du vil have opsætning med, tilvalg af ekstra moduler og meget mere. 

Udvalg af stempelure

Stempelur til tidsregistrering

Dokumentstempler til summerende ur

Hvis der er lidt flere ansatte der skal stemple, begynder tiden til den efterfølgende manuelle beregning at have en omkostning i sig selv.

Her anbefales det vi kalder et summerende ur, som stempler på et kort af pap, der er markeret med en form for identifikation (en stregkode eller en kombination af små huller på kortet). Dette gør det muligt for stempeluret, at genkende kortet og selv kalkulere tiden mellem ind- og udstempling. Denne type ur har dog også sine ulemper i form af udgiften til stempelkort, som over tid kan overstige prisen på en elektronisk terminal (elektronisk stempelur med indbygget komme/gå registrering).

Det man skal tænke over her, er hvor mange stempelkort man løbende skal bruge.

Eksempel

En virksomhed har 15 ansatte der er 14 dages lønnet, og stempler ud til 2 pauser i løbet af dagen

(der kan kun være 32 ind/ud stemplinger på et kort):

Der skal benyttes 1 kort pr. medarbejder pr. lønperiode (10 dage med 3 ind/ud stemplinger pr. dag = 30 linjer). Altså 15 kort pr. dag, 26 gange om året. Det giver et forbrug på 390 kort om året (hvis der ikke stemples til rygepause eller arbejdes i weekenden).

Stempelur fra Dan-Time

Dokumentstempler til stempling på papir

Nogle virksomheder kan nøjes med en dokumentstempler, som stempler en dato og et klokkeslæt på et stykke papir.

Dette har bestemt også sin berettigelse i mange virksomheder, hvor det er et spørgsmål om, at sikre sig at medarbejderne møder til tiden og ikke går hjem før aftalt. Desuden kan denne type stempler også have sin berettigelse i forbindelse med registrering af forbrugt tid på arbejdsopgaver.

Stempelterminal

Stempling fra en terminal med webinterface

Vi forhandler 2 typer af stempelure (terminaler med indbygget komme/gå registrering) med webinterface. En med Rfid læser (nøglering) og en med fingeraftrykslæser.

Begge terminaler indeholder samme funktionaliteter.

Disse terminaler kan opsættes til at lave korrektioner af stempeltiden ud fra overenskomster.

Fordelene her er ret nemme at få øje på. Der er ingen udgifter til stempelkort. Ingen manuelle beregninger. Ingen indsamling af stempelkort. Det tager under et sekund at stemple ind og ud. Uret har ingen farvebånd der skal skiftes. Der er ingen bevægelige dele der bliver slidte.

Terminalerne har dansk sprog både i display og webinterface og der medfølger en dansk manual.

Terminalerne kan genbruges ved konvertering til større løsninger, herunder f.eks. DanTimer med DanPlan.

Hvordan kan mine medarbejdere holde øje med deres timer?

Der er flere forskellige måder hvorpå medarbejderen kan holde øje med sine timer.
Med adgang til en app, kan medarbejderen fra sin mobiltelefon eller tablet se alle stemplinger i en bestemt periode og kan endda, hvis man har givet tilladelse til det, rette i stemplinger hvis han/hun evt. skulle have glemt at stemple ind eller ud. (alle rettede stemplinger fremgår med kursiv i rapporterne og der føres automatisk log over hvem der har rettet, hvad der er rettet fra og hvornår.)
En anden mulighed er direkte fra stempeluret/terminalen hvor medarbejderen ved at trykke på ”STATUS” kan få vist sin samlede tid samt diverse saldo på flex, afspadsering og ferie.
Mange virksomheder vælger også at udlevere en stempel-rapport sammen med lønsedlen så medarbejderen har et klart og tydeligt overblik over hvordan hans løn har fordelt sig over perioden.