Om Dan-time

– Effektiv tidsregistrering siden 1986

DAN-TIME har mere end 30 års erfaring, når det gælder effektive tidsregistreringssystemer. DanTimer-systemet har alene i Danmark flere tusinde daglige brugere.

Her får du ét samlet system med registrering af komme/gå-tider, job/ordre, flex/afspadsering, time/sagsplanlægning og adgangskontrol.

Vores erfaring er, at de grundlæggende behov inden for tidsregistrering er ens for alle virksomheder, men vi ved også, at den enkelte virksomhed stiller helt individuelle krav, som kan være meget forskellige fra branche til branche og fra virksomhed til virksomhed.

Tidsregistreringssystemer indeholder mange vigtige funktioner og vil blive det daglige grundlag for lønsystem, ERP og historik. Derfor er det vigtigt, at vi som deres mulige leverandør kan dokumentere overlevelsesevne, udvikling, stabilitet og mange gode virksomhedsreferencer.

Sådan skal det være

Dan-Time har siden 1986 været i front blandt de førende leverandører af løsninger til tidsregistrering. Dan-Time er kendt for, i tæt samarbejde med den enkelte kunde, altid at søge den optimale løsning. Dan-Time leverer systemer og service, der gør det enkelt og hurtigt for vore kunder, at håndtere de daglige funktioner i DanTimer-systemet. Herigennem sikrer vi optimal lønsomhed for den enkelte virksomhed.

Højeste kvalitet I alle led

Når vi taler om kvalitet gælder det ikke kun vores produkter i software og hardware, men i høj grad også kvaliteten af den service vi yder vore kunder personligt over telefonen eller via e-mail. Hvis du skulle have kommentarer eller idéer til forbedring af vores service eller systemer, så ring eller skriv til os.

AAA – Tripple “A”

Dan-Time har siden 2007, hvert år modtaget Bisnodes (tidl. Dunn&Bradstreet) højeste kreditvurdering; Tripple “A” og har igen i år opnået samme status. Det betyder at vi er en af de kun 2,7% af danske virksomheder der kan dokumentere et stabilt økonomisk fundament for fremtidigt samarbejde.

Tallene taler for sig selv

  • AAA ratede virksomheder: 2,7%
  • AA ratede virksomheder: 22,3%
  • A ratede virksomheder: 24,1%

Hvad er tripple “A”

  • Modellen blev etableret i 1989 og bygger på et regelsæt, der består af 2.400 beslutningsregler.
  • Kreditratingmodellen for AAA, AA eller A, bedømmer virksomheders kreditrisiko på 6 niveauer.
  • Modellen er et udtryk for virksomhedens kreditværdighed og evne til at overleve.

Regn ud hvad det skal koste for din virksomhed

Prøv Dan-Times prisberegner, her kan du sortere efter systemet opsætning, om du vil have opsætning med, tilvalg af ekstra moduler og meget mere.